Ketnet op KidiX

Ketnet komt naar je toe tijdens het Ketnet-weekend op de Kidixbeurs! Maak een selfie met je favoriete Ketnet-sterren, of zing en dans live met ze mee.

 

Maar er is meer!

Wrappers

Zaterdag 28/11: Sander

Hij kan gekke bekken trekken als geen ander… Zet je schrap voor Sander! De grappigste van alle wrappers komt er samen met MNM een feestelijke dag van maken.  Later dit jaar zal hij ook schitteren op het podium van de Ketnet Musical… maar vandaag kan je hem van dichtbij ontmoeten. Selfie-alarm!!

 

 

Zondag 29/11: Sarah

Sarah houdt van dichten en schrijven… maar dit jaar ontdek je nog een ander talent van haar! In ‘Superbrein’ bewijst ze elke week dat er ook een stukje wetenschapsmens in haar verborgen zit. Op Kidix doet Sarah wat ze deze zomer twee maanden heeft gedaan tijdens de Ketnet Zomertour: Jou ontmoeten op… maar ook naast het podium!!

 

De KetnetBand

Poco loco jambo coco, zomer maakt me stapelgek! De KetnetBand maakte deze zomer een van de aanstekelijkste zomerliedjes en tourde heel Vlaanderen rond… Ze waren overal te zien en te horen. Op KidiX konden ze dan ook niet ontbreken. Tijd dus om mee te zingen en te dansen. En wie weet komt de zon ook terug even binnenglippen!

Ketnet JR figuren

De helden van Ketnet Jr. staan klaar om jou te ontmoeten op KidiX. Ook Bob de Bouwer is erbij. Hij brengt zelfs zijn eigen bouw- en knutselhoek voor je mee!

Meet & Greet met de Ketnet-gezichten

Ga op de foto met je favoriete Ketnet-sterren!

Onze wrappers en de zangers van de KetnetBand  staan klaar om met jou een toffe selfie te maken!

Ketnet Springkastelen

Spring met Ketnet een gat in de lucht op de Ketnet Jungle Run en het Kaatje springkasteel!